Vyhledávání


Kontakt

sToRy

Různé

Pletený street art

20.04.2014 09:47
(zdroj-facebook)(zdroj- wikipedie) Určitě jste již slyšeli o Street Art, ale teď už to není jen street art teď je to vlna YARN BOMBING!  Nový druh typu graffiti, je o tom oplétat všedních věcí vlnou a zdobení vlněnými figurkami- yarnbombers.  Ale teda určitě ste si všimli že toto se...

Možná jste nevěděli...

19.04.2014 12:54
 Test Osobnosti :)  Dveře vám odhalí jací doopravdy jste, vyber si jedny dveře na obrázku a možná zjistíš něco cos nevěděl/a     test osobnosti je práce stránek www.connectiontocreative.com a stal se populárním po internetu tak ted již i tady, tak vyberte si dveře s číslem...

Možná jste nevěděli...

19.04.2014 12:54

 Test Osobnosti :)

 Dveře vám odhalí jací doopravdy jste, vyber si jedny dveře na obrázku a možná zjistíš něco cos nevěděl/a

    test osobnosti je práce stránek www.connectiontocreative.com a stal se populárním po internetu tak ted již i tady, tak vyberte si dveře s číslem :)

Test osobnosti

1-Jsi zabavná osobnost, která má ráda všechno vzdušné a světlé. Tvůj život je péči o druhých a také o radosti z maličkostí,jakou v tobě může vyvolat vůně oblíbené svíčky či čerstvý chléb z pekárny. Pravděpodobně máš zálibu v cestování a poznání cizích kultur. Chceš každému skutečně dopřát a vytvořit srdečnou atmosféru se ti daří velmi snadno. Důležité pro tebe je zapamatovat si, že pokud budeš potřebovat pomoc ty, netřeba se bát o ni požádat.

2- Záležitosti máš rád/a jasné, čisté, přímé, překáží ti zbytečné překrášlování reality či chození kolem horké kaše. Možná mermomocí zápasíš o to, aby byl tvůj život perfektní, ale... Nechybí ti něco? V práci se snažíš a na své zásluhy jsi hrdý/á. Ale i když tvrdě pracuješ, ať už v zaměstnání nebo ve škole, neměl/a bys zapomínat na svůj osobní rozvoj, svě skutečné JÁ. Život je o hledání rovnováhy, pestrosti a vytváření nezapomenutelných zážitkůch. Pokud máš pocit, že už dlouho chodíš po vyšlapaných stezkách, vyzkoušej jinou cestu. Možná tě překvapí!

3-  Je zřejmé, že jsi nepředvídatelná osobnost a lidem, které si pustíš do života, připadáš velmi zajímavý/á. Jsi všetranný/á a dobrý/á ve více směrech. Jsi také umělecká duše a to se může projevit různým způsobem. Dokážeš vytvořit z ničeho něco, cizí ti nemusí být například second-handy. Umíš vdechnout život starým věcem. Možná ti je dobře, když jsi zalezlý/á doma kde máš vlastní svět, ale pamatuj, že sem tam je potřeba z něj třeba vyjít ven. Je čas sklouznout z oblaků zpátky na zem!

4- Jsi sentimentální duše a občas umíš být trošku dramatický/á. Máš v sobě osobnosti umělce, díky tomu se rád/a projevuješ psaním, hudbou nebo v jiném druhu umění. Tvoje povaha je dvojitá- jednou jsi otevřený/á a přátelský/á, jindry uzavřený/á a uživáš si samotu. Myšlenky a problémy si často necháváš pro sebe. I když si myslíš, že by je nikdo nepochopil, zkus se otevřít a sdílet je s druhými. Budeš  se pak cítit mnohem lépe. Hluboko v duši můžeš být nespokojený/á, ale před ostatními se budeš tvářit, že jsi v pořádku. Uvědom si, že ostatní se s tebou chtějí podělit o své pocity  chtějí aby ses s nimi o ty své dělil/a také.

5- Je pro tebe velmi důležité zapadnout a mít pocit, že jsi pánem každé situace. Ve tvém životě se stále něco děje a až když jsi výkonná, cítíš se dobře. Tvoje zaneprázdněnost může vést k tomu, že pro tebe bude třeba chvíli se zastavit a zorientovat v situaci. Kromě toho, co chce tvoje tělo? Není hříchm, pokud se zrelaxuješ například v pondělí a úplně vypneš. Dobřej si čas na to, abys zjistil/a. co tě vlastně baví. Vyzkoušej například nové hobby, které nepatří do tvých každodenních kolejí. Objevuj sám/sama sebe, i když to má být prostřednictvým oddechu. Život není závod.

6-Jsi sebevědomá osoba, citlivá na detaily. Můžeš působit jako pohodová osobnost, co má ráda vzrušení, avšak uvnitř jsi to stále TY. Na svém vystupování si dáváš záležet a zajímá tě, jak tě vidí ostatní. Ale například uvnitř auta nebo domu či pokojíku máš pravděpodobně nepořádek.Občas jdeš sám/sama proti sobě, což může být zničující... Život člověka, který je plný protikladů, asi není jednoduchý že? Nezapomínej zhluboka dýchat a relaxovat. Ne vždy musíš potěšit ostatní a vyhovět všem. Snaž se zjistit, jaký/jaká ve skutečnosti chceš být a co chceš.